top of page
Goed van Gothem Grote Schuur Diner aan T

- ontdek ons -

AANBOD

GG_leaf white.png

- FOOD -

bbq

gastronomisch dinner

streetfood

apéro

tapas

...

Goed van Gothem Kachet Food Studio Apero

- LICHT & GELUID -

geluidsinstallatie

microfonie

belichting

DJ set

installatie voor tuinceremonie

live bands & muzikanten

Goed van Gothem Grote Schuur Ceremonie 1
Foodstudio_team LR.jpg

Achter deze gloednieuwe locatie schuilen wij, het ervaren team van KACHET. Als ondernemend familiebedrijf beheren we met een ongebreidelde passie enkele van de meest unieke locaties in Limburg en vormen een gevestigde waarde in creatieve food concepten. 

Intiem of weelderig, familiaal of formeel - met meer dan 15.000 feestbelevingen op de teller dragen we een persoonlijke en authentieke aanpak steeds hoog in het vaandel. Met opvolging van A tot Z, geen standaard eenheidsworst. 

 

Onder leiding van gastvrouw Ancy zorgt de KACHET Venue Crew voor een hartverwarmende ontvangst, sfeervolle feestbeleving en piekfijne organisatie.

Catering, drank, bediening, meubilair, inkleding, drukwerk, decoratie, licht en geluid, overnachting met ontbijt, ... en zoveel meer: wij bieden het volledige pakket aan, op maat van jouw wensen en budget.

Goed van Gothem Kapittel Ceremonie 7   I

- STYLING -

tafellinnen

bloemen

kaarsen

sfeerverlichting

ceremonie

menu drukwerk

styling op maat

Goed van Gothem Grote Schuur Diner aan T

- MEUBILAIR -

ronde & rechthoekige tafels

hoge cocktailtafels

houten dinerstoelen

houten ceremoniestoelen

cocktailbar

toog

food stands

vestiaire

luchtkasteel

meubilair op maat

PURE SMAKEN

OP JE BORD,

MET KACHET

Wij geloven dat een geslaagde feestbeleving onlosmakelijk verbonden is met lekker eten. Dat hebben onze chefs, onder leiding van jong geweld Simon met ervaring uit alle hoeken van de wereld en meesterkok Mario met bekroningen door Michelin & Gault Milliau, goed begrepen. Hun kunsten reiken verder dan de keuken: ze drijven hun food concepten door tot in het kleinste details van de smaak en presentatie.

Een all-in food concept voor elke goesting en gewenste sfeer - met interactieve apero & sweet "boutiques", design street food & bouqeria kraampjes, grill bars, frisse food sharing formules en gourmet meergangenmenu. Om zorgeloos te genieten.

bottom of page