-VENUE- 

VOOR ELKE SFEER & GELEGENHEID

De authentieke vierkantshoeve met binnenkoer, de twee feestzalen met eigen stijl & karakter en de idyllische tuin creëren eindeloos veel mogelijkheden. Voor een intiem huwelijksfeest, originele babyborrel, kindvriendelijk communiefeest of zakelijk event met persoonlijke toets.

MET OVERNACHTING & ONTBIJT

Een idyllische feestbeleving in Het Goed van Gothem doe je in ware vakantiestemming: het domein wordt helemaal exclusief van jullie, van aanvang van het feest tot de volgende ochtend. Inclusief zes luxekamers en zes glamping tenten. En een vers streekontbijt in hoevecafé Den Tuyter. Om in alle charme en jullie meest dierbare gezelschap af te sluiten. Meer info over onze overnachtingsmogelijkheden vind je hier.

 

DE HOEVE
DE HOEVE

Woonhuis met 6 luxekamers

BINNENKOER
BINNENKOER

Volledig omsloten (450 m²)

DE FEESTSCHUUR
DE FEESTSCHUUR

Grote feestzaal met houten dakstructuur

KAPITTELZAAL
KAPITTELZAAL

Kleine feestzaal met bakstenen gewelven

CEREMONIETUIN
CEREMONIETUIN

Intiem vertoeven omgeven door groen

GLAMPING
GLAMPING

Privésite tussen de velden met 6 luxe tipitenten

HOEVECAFE
HOEVECAFE

Ongedwongen cabin café met kachel & zonneterras

MAÏSBUBBELS
MAÏSBUBBELS

Dineren in bubbels temidden de maïsvelden

Goed van Gothem Hoeve Binnenkoer 4    I

- ontdek onze -

LOCATIE

Lize & Wim   I   © Impression Photography

GG_leaf white.png
 

Vertoeven in Haspengouw is genieten van de hartelijke Limburgse gastvrijheid en een uniek patrimonium aan geschiedenis en natuur.

 

De grootste fruitstreek in West-Europa geniet heel het jaar door belangstelling dankzij haar kleurrijke bloesemzeeën in het voorjaar en fruitige activiteiten in het najaar, wanneer de appels, peren, aardbeien, kersen, bessen en wijndruiven worden geoogst.

 

Ook cultureel prikkelt Haspengouw alle zintuigen met  haar overvloed aan romantische kastelen, pittoreske kerkdorpjes en religieuze monumenten. Zoals de doorkijkkerk "Reading between the Lines" in Borgloon, op 10 minuten rijden van de locatie. Een architecturaal kunstwerk dat internationaal reeds prestigieuze prijzen won en zowaar de originele & pittoreske setting van jullie huwelijksplechtigheid kan zijn!

-OMGEVING-

"Reading Between The Lines " kerk in Borgloon   I   © Monique Abrahams

 

Nele & Nicolas   I   © Sofia Moerman Photography