top of page

- GROEN & idyllisch -

OVERNACHTEN

GG_leaf white.png

-LUXE

KAMERS- 

Wens je je feest op en top idyllisch te maken? Verwen jezelf en je genodigden met een onvergetelijk en zorgeloos meerdaags verblijf dankzij de accomodaties die Het Goed van Gothem biedt. Het hele domein is gedurende het event tot de volgende ochtend exclusief van jullie, dus ook deze prachtig gerestaureerde zeventiende-eeuwse woonhoeve.

Beneden bevinden zich het statische salon, de gezellige eetkamer en de volledig uitgeruste keuken. Hier kan je in intieme kring even de batterijen uitblazen, opfrissen, gezellig bijpraten of in alle rust van een versnapering en kopje koffie genieten.

Op de eerste verdieping vind je de majestueuze bruidssuite en vijf tweepersoonskamers, elk in hun eigen unieke stijl, voorzien met eigen badkamer & toilet.

's Ochtends worden jullie gewekt met de geur van versgebakken streekbrood en genieten jullie in het gezelschap van al jullie verblijvende gasten van een royaal ontbijtbuffet.

Contacteer ons voor meer info over de prijzen en beschikbaarheden.

Luxekamers
Glamping
Glamping

Verscholen achter een groene rij bomen, met eindeloos zicht op de Haspengouwse velden, bevindt zich onze hippe en luxueuze glamping site. Dankzij het VTM-programma "Goed Verlof" in zomer 2019, waarin het enthousiaste koppel Kathleen & Dominiek het Goed van Gothem met stip op nummer één zetten, staat de glamping van het Goed van Gothem op de kaart in België.

 

Vrienden en familie kunnen nagenieten aan de vuurkorf onder de blote sterrenhemel. Het is heerlijk thuiskomen in de natuur met de gezelligheid die bij kamperen hoort, maar met het comfort van een luxeovernachting. Zes ruime tipi-tenten waarin je rechtop kan staan, met houten vloer, zachte gloednieuwe boxspring bedden, linnen en handdoeken, stopcontacten en verlichting. Daarnaast is op de grasweide een sanitaire blok en kitchenette voorzien alsook extra plaats voor een tiental eigen tenten.

's Ochtends kan ook aangeschoven worden aan de ontbijttafel van de feestgangers.

Contacteer ons voor meer info over de prijzen en beschikbaarheden.

-GLAMPING- 

Foto: Monique Abrahams
bottom of page