Goed van Gothem Hoeve Binnenkoer    I

- ontdek ons -

STAYCATION

- AANBOD -

GG_leaf white.png
Glamping icon.png

GLAMPING

-kamperen in een boxspringbed,

van april tot september -

Verscholen achter een groene rij bomen, met eindeloos zicht op de Haspengouwse velden, bevindt zich de hippe en luxueuze glamping site met zes luxe tipitenten. 

 

Geniet van de rust en natuur aan de vuurkuil onder de blote sterrenhemel, met de gezelligheid die bij kamperen hoort, maar met het comfort van een luxeovernachting.

Tweepersoons Luxe tipitent met ontbijt

- van maandag t.e.m. donderdag: 125 eur per nacht

- van vrijdag t.e.m. zondag: 145 eur per nacht

Inbegrepen: Bemeubelde luxetent met boxspring bed en donslakens, verlichting

& stroomvoorziening, privé lounge terras, ontbijt, wifi, bed- & badlinnen en badkamer accessoires. Gebruik van gemeenschappelijke parking, vuurkuil, kitchenette en sanitaire vertrekken (WC's, douches en wastafels).

1/11
 
 
1/10
Hoevekamers icon.png

HOEVEKAMERS

-uniek overnachten, het hele jaar door -

Het imposante poortgebouw en woonhuis vormen de voorkant van de vierkantshoeve Het Goed van Gothem uit de zeventiende eeuw. Dit authentieke pand werd vorig jaar volledig gerestaureerd en herdoopt naar haar originele naam. Op het gelijksvloers bevindt zich een modern uitgeruste keuken en imposante eet- en woonkamer die privé ter beschikking staan voor onze gastverblijvers. Via de eeuwenoude houten trap betreed je de gloednieuwe romantische suite en vijf hoevekamers, genaamd de bloesem-, appel-, kersen-, druiven- en okkernootkamer, geïnspireerd door enkele van Haspengouws's rijke streekproducten.

Tweepersoons Luxe suite met ontbijt:

- van maandag t.e.m. donderdag: 160 eur per nacht

- van vrijdag t.e.m. zondag: 180 eur per nacht

Tweepersoons Hoevekamer met ontbijt:

- van maandag t.e.m. donderdag: 150 eur per nacht

- van vrijdag t.e.m. zondag: 165 eur per nacht

Inbegrepen; kamer met privé uitgeruste badkamer, ontbijt, wifi, bed- & badlinnen en badkamer accessoires. Gebruik van de gemeenschappelijke parking, woonkamer, uitgeruste keuken, terras op de binnenkoer en privétuin.

 
BBQ.png

BUBBEL FOOD BOX

-Coronaproof BBQ'en of Degusteren -

Wees volledig ontzorgd en geniet tijdens je verblijf op de glamping of in de kamers ongestoord en veilig in jouw bubbel van één van onze food arrangementen.

Zin in een gezellige barbecue? Ga dan voor ons all-in BBQ pakket met versbereide catering om zelf in gesloten gezelschap en op eigen tempo eenvoudig te grillen en af te werken. Met gebruik van onze Berghoff BBQ tafelgrill en bakbenodigdheden.

Of eerder zin om verfijnd te degusteren? Dan is de culinaire verrassingsbox van de Kachet chefs misschien iets voor jullie. Een belevingsbox met creatieve smaaksensaties en pure, hoogwaardige producten inclusief 5 koude hapjes, dessertje en een fles huiswijn of cava.

Bubbel BBQ Box: 30 euro per persoon - 20 euro per kind (tot 12j.). Dranken & extra's kunnen steeds besteld worden uit de drankenkaart van het hoevecafé Den Tuyter (niet inbegrepen).

Culinaire verrassingsbox: 39 euro per persoon (incl. fles huiswijn of cava). Extra's zoals champagne, cocktails of gin kunnen steeds op aanvraag toegevoegd worden.

1/2
1/11
Den tuyter icon.png

HOEVECAFE DEN TUYTER

-ongedwongen cabin voor een frisse pint & gezellig ontbijt,

van april tot oktober -

Onder het dak van de oude schuur achter de hoeve herbergt het hoevecafé Den Tuyter, genoemd naar de Horpmaalse dorpslegende. Een charmante, zelfgetimmerde en excentrieke cabin van gerecycleerde materialen en lokale, brocantieke verzamelingen.

 

Grenzend aan het fietsroutenetwerk is dit in de zomermaanden de ideale uitvalsbasis voor fietsers & wandelaars om uit te blazen, materiaal op te knappen en verfrissing te zoeken in onze eenvoudige menukaart.

 

De rest van het jaar is de cabin ter beschikking van onze staycation ontbijters en liefhebbers van een originele babyborrel of communiefeest, of eender welke gemoedelijke feestbeleving met een hoek af.

Ook het ontbijt voor de overnachters wordt geserveerd op het uitgestrekte zonnenterras of aan het gezellige haardvuur van fietscafé Den Tuyter, terwijl de alpaca's je vanuit de Villa Al Paca komen groeten.

 
 
Mais icon.png

MAÏSBubbels

-zomerse BBQ in je natuurlijke bubbel,

van juli tot september -

Achter de glamping weide leidt een toegangspad je tot middenin één van de uitgestrekte velden die het landschap rijk is, Het maïsveld, dat er elk jaar van juli tot september staat, telt in totaal zes bubbels. Ze zijn elk voorzien van gezellig sfeerlicht en ingedekte tafels om helemaal geïsoleerd van de buitenwereld in je eigen gesloten gezelschap te tafelen.

BOEKING OPEN VANAF 1 JULI
1/7