Goed van Gothem Hoeve Binnenkoer    I

- ontdek ons -

STAYCATION

- AANBOD -

FONDUE COCONS

-heerlijk winters cocoonen met je bubbel-

Vanaf 31 oktober 2020 kan je elke zaterdagavond & zondagmiddag culinair genieten in onze gloednieuwe Fondue Cocons. Boek één van onze zelfgebouwde wintercocons, verspreid over de verschillende vertrekken van het Goed van Gothem domein, met privé winterterras, open bar en vuurkorf voor jouw bubbel.

Onze Kachet chefs zorgen voor een variërende menu aan pure, gastronomische fonduegerechten. Van apero sharing bites over lokale vleesdelicatessen tot zoete afsluiters zoals speculoosbeignets.

Fondue Cocon All-in Diner - Elke zaterdag van 18u30 tot 1u: 59 eur p.p.

Fondue Cocon All-in Lunch - Elke zondagmiddag van 12u tot 16u: 49 eur p.p.

1/4

LUXE HOEVEKAMERS

-unieke bed & breakfast beleving -

Het imposante poortgebouw en woonhuis vormen de voorkant van de vierkantshoeve Het Goed van Gothem uit de zeventiende eeuw. Dit authentieke pand werd vorig jaar volledig gerestaureerd en herdoopt naar haar originele naam. Op het gelijksvloers bevindt zich een modern uitgeruste keuken en imposante eet- en woonkamer die privé ter beschikking staan voor onze gastverblijvers. Via de eeuwenoude houten trap betreed je de gloednieuwe romantische suite en vijf hoevekamers, genaamd de bloesem-, appel-, kersen-, druiven- en okkernootkamer, geïnspireerd door enkele van Haspengouws's rijke streekproducten.

Tweepersoons Luxe suite met ontbijt: 160 eur per nacht

Tweepersoons Hoevekamer met ontbijt: 140 eur per nacht

Inbegrepen; kamer met privé uitgeruste badkamer, ontbijt, wifi, bed- & badlinnen en badkamer accessoires. Gebruik van de gemeenschappelijke parking, woonkamer, uitgeruste keuken, terras op de binnenkoer en privétuin.

1/10

HOEVECAFE DEN TUYTER

-karakteristieke cabin voor een frisse pint, gezellig ontbijt of origineel familiefeest -

Onder het dak van de oude schuur achter de hoeve herbergt het hoevecafé Den Tuyter, genoemd naar de Horpmaalse dorpslegende. Een charmante, zelfgetimmerde en excentrieke cabin van gerecycleerde materialen en lokale, brocantieke verzamelingen.

Grenzend aan het fietsroutenetwerk is dit in de zomermaanden de ideale uitvalsbasis voor fietsers & wandelaars om uit te blazen, materiaal op te knappen en verfrissing te zoeken in onze eenvoudige menukaart.

De rest van het jaar is de cabin ter beschikking van onze staycation ontbijters en liefhebbers van een originele babyborrel of communiefeest, of eender welke gemoedelijke feestbeleving met een hoek af.

Ook het ontbijt voor de overnachters wordt geserveerd op het uitgestrekte zonnenterras of aan het gezellige haardvuur van fietscafé Den Tuyter, terwijl de alpaca's je vanuit de Villa Al Paca komen groeten.

1/11
 
 
 

GLAMPING

-kamperen in een luxe boxspringbed, van april tot september -

Verscholen achter een groene rij bomen, met eindeloos zicht op de Haspengouwse velden, bevindt zich de hippe en luxueuze glamping site met zes luxe tipitenten. Dankzij het VTM-programma "Goed Verlof", waarin het enthousiaste koppel Kathleen & Dominiek het Goed van Gothem met stip op nummer één zetten, staat de glamping van het Goed van Gothem op de kaart in België.

 

Geniet van de rust en natuur aan de vuurkuil onder de blote sterrenhemel, met de gezelligheid die bij kamperen hoort, maar met het comfort van een luxeovernachting.

Tweepersoons Luxe tipitent met ontbijt - van apr  tot sep: 120 eur per nacht

Inbegrepen: Bemeubelde luxetent met boxspring bed en donslakens, verlichting

& stroomvoorziening, privé lounge terras, ontbijt, wifi, bed- & badlinnen en badkamer accessoires. Gebruik van gemeenschappelijke parking, vuurkuil, kitchenette en sanitaire vertrekken (WC's, douches en wastafels).

MAÏSBubbels

-heerlijk BBQ'en in je persoonlijke natuurlijke bubbel, van juni tot september -

Achter de glamping weide leidt een toegangspad je tot middenin één van de uitgestrekte velden die het landschap rijk is, Het maïsveld telt in totaal zes bubbels, elk voorzien van gezellig sfeerlicht, tafels en stoelen om helemaal geïsoleerd van de buitenwereld in je eigen gesloten gezelschap te tafelen.

1/10
1/7
 
 
 
Interesse in één van onze Staycation arrangementen?
 
Vul onderstaand formulier in met je wensen. Wij contacteren je zo snel mogelijk om de gedroomde staycation formule voor jou te plannen !
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v

CONTACTEER

-ONS-

+32 483 46 07 77

yarne@kachet.be

BEZOEK

-ONS-

Bezichtiging

op afspraak

Haspengouwlaan 5 
3870 Horpmaal-Heers

MAIL

-ONS-

VOLG

-ONS-

  • Facebook Goed van Gothem
  • Instagram Goed van Gothem

2018 created by Birdhouse FC

Kachet NV, Scheepvaartkaai 16a, 3500 Hasselt     I