top of page
Goed van Gothem Hoeve Binnenkoer    I

- ontdek ons AANBOD -

OVERNACHTEN

GG_leaf white.png
Glamping icon.png

GLAMPING

-kamperen in een boxspringbed,

van april tot september -

Verscholen achter een groene rij bomen, met eindeloos zicht op de Haspengouwse velden, bevindt zich de hippe en luxueuze glamping site met zes luxe tipitenten. 

 

Geniet van de rust en natuur aan de vuurkuil onder de blote sterrenhemel, met de gezelligheid die bij kamperen hoort, maar met het comfort van een luxeovernachting.

Beschikbaarheid op aanvraag.

Inbegrepen: Bemeubelde luxetent met boxspring bed en donslakens, verlichting

& stroomvoorziening, privé lounge terras, ontbijt, wifi, bed- & badlinnen en badkamer accessoires. Gebruik van gemeenschappelijke parking, vuurkuil, kitchenette en sanitaire vertrekken (WC's, douches en wastafels).

Luxe Glamping
Luxe Hoevekamers
Hoevekamers icon.png

HOEVEKAMERS

-uniek overnachten, het hele jaar door -

Het imposante poortgebouw en woonhuis vormen de voorkant van de vierkantshoeve Het Goed van Gothem uit de zeventiende eeuw. Dit authentieke pand werd vorig jaar volledig gerestaureerd en herdoopt naar haar originele naam. Op het gelijksvloers bevindt zich een modern uitgeruste keuken en imposante eet- en woonkamer die privé ter beschikking staan voor onze gastverblijvers. Via de eeuwenoude houten trap betreed je de gloednieuwe romantische suite en vijf hoevekamers, genaamd de bloesem-, appel-, kersen-, druiven- en okkernootkamer, geïnspireerd door enkele van Haspengouws's rijke streekproducten.

Beschikbaarheid op aanvraag.

Inbegrepen; kamer met privé uitgeruste badkamer, ontbijt, wifi, bed- & badlinnen en badkamer accessoires. Gebruik van de gemeenschappelijke parking, woonkamer, uitgeruste keuken, terras op de binnenkoer en privétuin.

Hoevecafé Den Tuyter
Den tuyter icon.png

HOEVECAFE DEN TUYTER

-ongedwongen cabin voor een frisse pint & gezellig ontbijt,

van april tot oktober -

Onder het dak van de oude schuur achter de hoeve herbergt het hoevecafé Den Tuyter, genoemd naar de Horpmaalse dorpslegende. Een charmante, zelfgetimmerde en excentrieke cabin van gerecycleerde materialen en lokale, brocantieke verzamelingen.

 

De cabin is ter beschikking van onze staycation ontbijters en liefhebbers van een originele babyborrel of communiefeest, of eender welke gemoedelijke feestbeleving met een hoek af.

Ook het ontbijt voor de overnachters wordt geserveerd op het uitgestrekte zonnenterras of aan het gezellige haardvuur van fietscafé Den Tuyter, terwijl de alpaca's je vanuit de Villa Al Paca komen groeten.

Boek nu
bottom of page