-VENUE- 

Belangrijke momenten verdienen een uniek kader. Eentje met historisch cachet, verscholen in het groen en toch makkelijk bereikbaar. Zoals deze authentieke vierkantshoeve, in 1626 gedoopt als "Het Goed van Gothem"  temidden de Haspengouwse fruitvelden. 

 

Na verdere restauratiewerken werd deze unieke vierkantshoeve in 2019 een gloednieuwe maar meer dan ooit authentieke  bestemming voor elke feestgelegenheid.

De originele hoeve met poortgebouw, de twee zalen met grandioze hout- en booggewelven, een karaktervolle binnenkoer en idyllische tuin vormen een uniek kader voor een intiem huwelijksfeest, originele babyborrel, kindvriendelijk communiefeest of zakelijk event met persoonlijke toets.

Een idyllische feestbeleving in Het Goed van Gothem in ware vakantiestemming: verblijf met je gasten in één van onze luxekamers of glamping tenten en sluit een onvergetelijk feestweekend af met een vers streekontbijt. Meer info over onze overnachtingsmogelijkheden vind je hier.

- ontdek onze -

LOCATIE

 
 

- Doorkijkkerk Borgloon "Reading between the Lines"

Foto: Monique Abrahams -

Vertoeven in Haspengouw is genieten van de hartelijke Limburgse gastvrijheid en een uniek patrimonium aan geschiedenis en natuur.

 

De grootste fruitstreek in West-Europa geniet heel het jaar door belangstelling dankzij haar kleurrijke bloesemzeeën in het voorjaar en fruitige activiteiten in het najaar, wanneer de appels, peren, aardbeien, kersen, bessen en wijndruiven worden geoogst.

 

Ook cultureel prikkelt Haspengouw alle zintuigen met  haar overvloed aan romantische kastelen, pittoreske kerkdorpjes en religieuze monumenten. Zoals de doorkijkkerk "Reading between the Lines" in Borgloon, op 10 minuten rijden van de locatie. Een architecturaal kunstwerk dat internationaal reeds prestigieuze prijzen won en zowaar de originele & pittoreske setting van jullie huwelijksplechtigheid kan zijn!

-OMGEVING-

 

CONTACTEER

-ONS-

+32 471 88 55 72

hello@goedvangothem.be

BEZOEK

-ONS-

Bezichtiging

op afspraak

Haspengouwlaan 5 
3870 Horpmaal-Heers

MAIL

-ONS-

VOLG

-ONS-

  • Facebook Goed van Gothem
  • Instagram Goed van Gothem

2018 created by Birdhouse FC

Kachet NV, Scheepvaartkaai 16a, 3500 Hasselt     I 

GLAMPING ZONE

Afgelegen weide met 6 glamping tenten, ruimte voor een 10-tal eigen tenten, sanitaire blok & keukentje