- ontdek onze -

LOCATIE

-VENUE- 

Belangrijke momenten verdienen een uniek kader. Eentje met historisch cachet, verscholen in het groen en toch makkelijk bereikbaar. Zoals deze authentieke vierkantshoeve, in 1626 gedoopt als "Het Goed van Gothem"  temidden de Haspengouwse fruitvelden. 

 

Na verdere restauratiewerken wordt deze unieke vierkantshoeve vanaf 2019 een gloednieuwe maar meer dan ooit authentieke & idyllische bestemming voor elke feestgelegenheid.

Het originele poortgebouw, de twee zalen met grandioze booggewelven, een karaktervolle binnenkoer en idyllische tuin vormen een uniek kader voor een intiem huwelijksfeest, originele babyborrel, kindvriendelijk communiefeest of zakelijk event met cachet.

 
 

-OMGEVING-

Vertoeven in Haspengouw is genieten van de hartelijke Limburgse gastvrijheid en een uniek patrimonium aan geschiedenis en natuur.

 

De grootste fruitstreek in West-Europa geniet heel het jaar door belangstelling dankzij haar kleurrijke bloesemzeeën in het voorjaar en fruitige activiteiten in het najaar, wanneer de appels, peren, aardbeien, kersen, bessen en wijndruiven worden geoogst.

 

Ook cultureel prikkelt Haspengouw alle zintuigen met  haar overvloed aan romantische kastelen, pittoreske kerkdorpjes en religieuze monumenten. Zoals de doorkijkkerk "Reading between the Lines" in Borgloon, op 10 minuten rijden van de locatie. Een architecturaal kunstwerk dat internationaal reeds prestigieuze prijzen won en zowaar de originele & pittoreske setting van jullie huwelijksplechtigheid kan zijn!

Foto: Monique Abrahams

- Doorkijkkerk Borgloon "Reading between the Lines"

Foto: Monique Abrahams -

 

-OVER

NACHTEN-

Wens je je feest op en top idyllisch te maken? Verwen jezelf en

je genodigden met een onvergetelijk en zorgeloos meerdaags verblijf dankzij de accomodaties die Het Goed van Gothem biedt.

 

Er bevinden zich vijf gloednieuwe kamers in het authentieke woonhuis van de hoeve : een deluxe huwelijkssuite, ruime familiekamers en drie 2-persoonskamers.

 

En verscholen achter een groene rij bomen, met eindeloos zicht op de Haspengouwse velden, bevindt zich een hippe glamping site,  vanaf 2020 helemaal in eigen beheer van Goed van Gothem, waar kan worden nagenoten onder de blote sterrenhemel. Heerlijk kamperen zonder in te boeten op comfort met ruime en luxueus ingerichte tenten met zachte boxspring bedden, stroom en sanitair.

Geniet na van de feestelijkheden bij een lekker ontbijt met Haspengouwse streekproducten temidden de prachtige groene omgeving.

Contacteer ons voor meer info over de prijzen en beschikbaarheden.

CONTACTEER

-ONS-

Gastvrouw

Stéphanie Bensaad

+32 479 53 77 24

Stephanie@goedvangothem.be

BEZOEK

-ONS-

Bezichtiging

op afspraak

Haspengouwlaan 5 
3870 Horpmaal-Heers

MAIL

-ONS-

VOLG

-ONS-

  • Facebook Goed van Gothem
  • Instagram Goed van Gothem

2018 created by Birdhouse FC

Kachet NV, Scheepvaartkaai 16a, 3500 Hasselt     I 

TUIN

Voor intieme ceremonie, tuinfeest, animatie, ...